Archief

Zaalsporten: Green Eagles wint eindelijk

WaterpoloHeren, 3e klasse bond

De heren van ZV Westland hebben zaterdagavond een knappe prestatie geleverd door subtopper PZ&PC met ruime cijfers te verslaan. Het werd 15-10 in het voordeel van de thuisploeg. ZV Westland is reeds veilig en speelt ook komend seizoen in de derde klasse op bondsniveau.

Dames, 3e klasse rayon west

ZV Westland heeft zaterdag grote moeite gehad met hekkensluiter ZVS. De Westlandse vrouwen wisten het uitduel, na een spannende slotfase, slechts met 3-4 te winnen. Ook hier is ZV Westland een stabiele middenmoter.

Tafeltennis

Heren, 2e divisie

Salamanders heeft zaterdagavond in groep B vier punten weten toe te voegen aan de stand op de ranglijst. De Wateringers verloren wel met 6-4 van de reserves van Scyedam. Salamanders is nog steeds niet veilig omdat er twee ploegen degraderen. In groep D van de tweede divisie strijdt ook Smash uit Monster nog tegen degradatie.

Basketbal

Dames, promotiedivisie

Green Eagles heeft de laatste strohalm gepakt om degradatie te voorkomen. De vrouwen uit Maassluis wonnen met 76-42 van BV Hoofddorp. Het was pas de eerste zege van Green Eagles in deze voorjaarscompetitie.

Volleybal

Heren, 2e divisie

VELO, het hoogst spelende regioteam, komt ook volgend jaar uit in de landelijke tweede divisie. De Wateringers verloren weliswaar met 3-1 van Huizen, maar VELO is door de degradatiekandidaten niet meer in te halen.

Heren, 1e klasse

Monza heeft nog altijd kans om zich veilig te spelen. Door de nipte zege met 3-2 op Delta heeft Monza het nog in eigen hand. Tijdens de laatste competitieronde speelt de ploeg uit Monster tegen regiogenoot en mede-degradatiekandidaat PQV Pijl Solutions. PQV verloor dit weekend kansloos met 4-0 van Kratos '08.

Dames, 2e klasse

Monza heeft vrijdag met 1-3 verloren van Delta. Omdat Monza al veilig in de middenmoot stond heeft het verlies geen gevolgen.