Archief

Rijkens nieuwe trainer WPK/Westlandia

Handbalvereniging WPK/Westlandia heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van een nieuwe hoofdtrainer voor de damesselectie. Richard Rijkens, de huidige trainer van de dames A-jeugd bij de club, zal deze taak op zich nemen. Hij vervangt de vertrekkende trainer Will Plugge, die zijn heil na drie seizoenen elders gaat zoeken.

Rijkens zal het team samen met assistent-trainer Tim Zuijderwijk onder zijn hoede nemen en hoopt volgend seizoen met Westlandia een stabiele factor in de eerste divisie te kunnen zijn. "Binnen de damesselectie is naar mijn mening veel potentie aanwezig. Daarnaast kijk ik uit naar de samenwerking met Zuijderwijk. Ook heb ik het afgelopen seizoen ervaren dat het beleid, de manier van werken en de vereniging mij aanspreken", licht de oefenmeester zijn keuze toe.

Als speler werd Rijkens Nederlands kampioen zaalhandbal met de A-jeugd van WPK/Westlandia. Daarna vervolgde hij zijn carrière op ere- en eerste divisieniveau bij Hellas, Quintus en DES'72. Als trainer was hij onder meer actief bij DIOS, HWC en de Rotterdamse Selectie.

Categorieen:
Algemeen