Archief

Tuinbouwondernemers redden Varend Corso

Een aantal Westlandse tuinbouwondernemers wordt gezamenlijk hoofdsponsor van het Varend Corso. Dat laat PR-man Jan Verheij weten. Begin dit jaar luidde hij nog de noodklok. Hoofdsponsor DSW haakte af. Zo kwam de editie 2015 van het corso in het geding. De nieuwe sponsorgroep heeft het evenement gered.

De ondernemers tekenen voor een periode van drie jaar. Verheij: "Ik vind het fantastisch. Het is vooral mooi dat de steun uit de Westlandse gelederen komt. Dat maakt het extra waardevol. Het corso is er om de streek te promoten."

Om welke ondernemers het gaat, wordt bekend gemaakt bij een persconferentie op 8 april. Duidelijk is dat de groep goed is voor een donatie van 45.000 euro. Maandag zijn de deelnemers en bestaande sponsoren geïnformeerd. Op dit moment wordt bekeken in welke vorm de sponsoring wordt gegoten. Het gaat dan onder meer om eigen boten van de sponsors.

Het Varend Corso van dit jaar wordt op 1, 2 en 3 augustus gehouden. Het thema is Op Volle Toeren. Lucas Vos, directeur van bloemenveiling FloraHolland, zal het openen.

Categorieen:
Westland Algemeen