Archief

Weening op kop in ACS Circuit

Het Allround Computer Service Halve Marathon Circuit wordt nu bij de vrouwen aangevoerd door Monique Weening (Olympus '70). De Delftse heeft een gemiddelde score van 1.080 punten. De voormalige koploopster Silke Schmidt uit Leiden kan niet meer aan de vereiste drie deelnames komen, want de enige wedstrijd die nog rest, is de Arcade Halve Marathon op 29 maart a.s.

Op de plaatsen 2 en 3 bij de vrouwen staan respectievelijk Francis Schinkel uit Monster (1.062) en Angeli de Koning uit Maasland (1.010). Zij dienen allebei nog aan de 'Arcade Halve' in Naaldwijk deel te nemen om een plaats in het eindklassement te kunnen verwerven.



Bij de mannen is de leiding nog steeds in handen van Cor Hoebeke. De 60-jarige hardloper, lid van de Delftse Koplopers, heeft 1.025 punten. Op de tweede plaats staat Robbert Willemse van Rotterdam Atletiek met 1.020. Omdat hij door zijn deelname aan vier wedstrijden 25 bonuspunten heeft verworven, staat Gerard de Lange uit Maassluis nu op de derde plaats met 1.005 punten.