Archief

Overige zaalsporten: eerste zege Green Eagles

Basketbal

Eredivisie dames

De dames van Green Eagles hebben in eigen huis de eerste overwinning van het seizoen in de eredivisie behaald. Uitgerekend promotiedivisiekampioen Apollo, dat van alle nieuwe eredivisieteams op sportieve gronden de meeste aanspraak kon maken op het eredivisieschap, was het slachtoffer van de dadendrang van Green Eagles. De ploeg van coach Jeroen Derksen won met 78-63.

Volleybal

Tweede divisie C heren

Promovendus VELO heeft de goede start van de competitie geen goed vervolg kunnen geven. De Wateringers verloren het duel in de subtop met 0-4 van Allvo. VELO staat nu nog wel knap derde, het verschil met koplopers Krimpen is echter groot.

Eerste klasse F heren

Monza blijft het moeilijk hebben in deze klasse. De Monsterse club verkeert in de onderste regionen van de ranglijst. Dit weekend werd in een spannend duel van Kratos '08 verloren; 2-3.

Promotieklasse dames

De dames van VELO hebben belangrijke punten gehaald in de strijd tegen degradatie. De Wateringe formatie versloeg hekkensluiter Timios met maar liefst 4-0.

Tweede klasse K dames

Monza heeft middels een 3-1 zege op het derde team van Timios de tweede plaats op de ranglijst behouden. De Monsterse dames hebben slechts één punt achterstand op koploper Kalinko.

Waterpolo

Derde klasse A Bond heren

ZV Westland blijft het prima doen in deze klasse. Nu wonnen de Westlandse mannen met ruime cijfers het thuisduel van ZPCH met 13-7. Westland staat nu derde op de ranglijst.

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft zaterdagavond met 4-4 gelijk gespeeld tegen BV Almere. De ploeg uit Flevoland is één van de kanshebbers om zich te plaatsen voor het vervolg inde play-offs. Na het mislopen van de Play-offs-finale afgelopen seizoen is het team van Erik Staats dit jaar gebrand op een plek in de strijd om de landstitel.

VELO staat in de spannende stand van de eredivisie nu één punt achter op koploper BC Amersfoort.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen