Archief

Maghen uit The Voice of Holland

Zangeres Maghen Hilgersum doet niet langer mee in het tv-programma The Voice of Holland. De uit Poeldijk afkomstige Maghen dolf in The Battle-ronde het onderspit tegen Sarah van der Meer.

Zij moesten samen het nummer Too Much Love Will Kill You van Queen voor hun rekening nemen. Inhakend op de auditieronde, was bedacht dat Maghen het nummer gedeeltelijk in het Italiaans zou zingen.

Nadat de andere drie juryleden (Trijntje Oosterhuis, Ali B en Ilse de Lange) een voorkeur voor Sarah hadden uitgesproken, koos ook hun beider coach Marco Borsato voor de tegenstandster van Maghen. Borsato meende, dat Maghen wellicht toch het beste bij haar klassieke leest kan blijven.

Op Twitter verklaarde Maghen: "Jammer dat alles afgelopen is. Althans, The Voice natuurlijk. Ik ga keihard door met zingen en ik ben trots op ons allebei!" Die laatste opmerking was gericht aan het adres van haar tegenstandster Sarah, die overigens ook uit het Westland afkomstig blijkt te zijn. Sarah, die net als Maghen 26 jaar is, werkt als zangeres bij de Jeans Company in Amsterdam, waar zij ook woont. Zij is evenwel opgegroeid in 's-Gravenzande.