Archief

191 matches tijdens Beursvloer Westland

De derde Beursvloer Westland heeft donderdagavond 191 matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties opgeleverd. Dat zijn er negen meer dan vorig jaar. De prijs voor de mooiste match was voor Schuldhulpmaatje Westland en Nouta Westland Gerechtsdeurwaarder, die allebei voor het eerste meededen.

Beursvloer Westland biedt een platform, waar op een laagdrempelige manier partijen met elkaar in contact kunnen komen. De meeste organisaties waren goed voorbereid en wisten precies met welk bedrijf ze in contact wilden komen. En als er al enige schroom was, dan leidde spreekstalmeester Wim Smit van Rabobank Westland de zoektocht in goede banen.

Beursvloer Westland werd ook dit keer georganiseerd door Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet. Projectleider Sofie de Backer toonde zich tevreden: "Er zijn zoveel contacten gelegd, te mooi om waar te zijn. En er zijn hele mooie, creatieve en ook duurzame matches gemaakt".

De Beursvloer werd mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds Westland, Stichting Loswal De Bonnen, Rabobank Westland en gemeente Westland.

Categorieen:
Westland Algemeen