Archief

Maghen kiest voor Marco Borsato

Zangeres Maghen Hilgersum heeft in het tv-programma The Voice of Holland gekozen voor het team van Marco Borsato. Dat bleek vrijdagavond in de eerste uitzending van het vierde seizoen van The Voice.

Deze keus was voor velen een verrassing, omdat in een promotiefilmpje in de afgelopen weken uitsluitend de lyrische reactie van Trijntje Oosterhuis te zien was geweest. "Ik wil bijna vragen: Mag ik zangles van je?", reageerde Trijntje, zelf een gelouterde zangeres.

De uit Poeldijk afkomstige Maghen heeft een klassieke achtergrond en had dan ook voor een klassiek gezongen intro gekozen. Binnen de kortste keren draaiden alle vier juryleden hun stoel om. Vervolgens kwam ze met een resolute wending naar het nummer Vrede van haar idool Ruth Jacott, maar toen was de volle buit al binnen. Restte alleen nog de keuze tussen Ali B, Ilse de Lange, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.

Hilgersum werd in november 2010 winnares van een andere tv-talentenjacht, Una Voce Particolare, en is in de regio onder meer bekend van haar rollen in producties van Koperen Kees en Dario Fo en ook van de jongste editie van de Westlandse Oudejaarsshow.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen