Archief

WOS Plein: verkoop start eerder wegens toestroom

Vanwege de onverwacht grote hoeveelheid spullen die wordt ingeleverd op het WOS Plein in De Tuinen, begint vrijdag al de verkoop hiervan. In eerste instantie was het de bedoeling om de vlooienmarkt op zaterdag te houden, maar omdat het depot waar de spullen staan opgeslagen vol raakt, start de verkoop een dag eerder. Kleinere spullen blijven nog altijd welkom.

Van stoelen tot kasten, van ledikantjes tot boeken en van elektrische apparatuur tot zelfs een paard zijn aangeboden voor de verkoop op het WOS Plein. Vrijdag tussen 10.00 en 17.30 uur vindt de eerste vlooienmarkt plaats. Spullen die een hogere waarde blijken te hebben, worden zaterdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur geveild.

De opbrengst van het WOS Plein gaat naar twee goede doelen. Het eerste doel is een Westlandse schuit die geschikt is voor mensen met een beperking. Dit project is een samenwerking van Stichting on Wheels en Stichting ALS. Het tweede doel betreft de Stichting Rusland Kinderhulp en gaat om de bouw van een huis bij ziekenhuis waarin ouders van opgenomen kinderen kunnen overnachten.

Categorieen:
Westland Algemeen