Archief

Meer eisen in topklasse voor Tricolores

Het bestuur van Excelsior Maassluis neemt dit seizoen extra maatregelen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Dit is het gevolg van de strengere KNVB-eisen in de Topklasse. Ook de toegangsprijs is verhoogd. Zaterdag spelen de Tricolores hun debuutduel tegen Spakenburg.

Alleen op vertoon van een lidmaatschapskaart, donateurskaart of geldig toegangsbewijs kunnen toeschouwers de wedstrijd bijwonen. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 8 euro.

Als mensen wel het complex willen bezoeken, maar niet de wedstrijd van het eerste willen bekijken, dan kunnen deze personen tijdens thuiswedstrijden vanaf 13.15 uur tot en met 15.45 uur niet meer via de hoofdingang aan de Lavendelstraat het terrein op. Er dient dan gebruik te worden gemaakt van de ingang aan de Rozenlaan ter hoogte van veld 3.

De ruimtes tussen veld 3 en 1 en die bij het terras aan de achterzijde van de kantine, zullen bij thuiswedstrijden van het eerste worden afgescheiden van het hoofdveld met speciaal daarvoor geleverde hekken. Stewards zullen erop toezien dat deze hekken tijdens de thuiswedstrijden van Excelsior Maassluis 1 gesloten blijven.

Categorieen:
Maassluis Algemeen