Archief

Preuvenement biedt artiesten vervangend podium

Het culinair festival Preuvenement in Maassluis wil aan artiesten een alternatief bieden voor het afgelasten van MarktPop. Dat evenement kende voorrondes, waarna de finalisten hadden mogen optreden op MarktPop. Jose Fernandez van het Preuvenement staat in contact met de organisatoren van het MarktPop en wil de finalisten de mogelijkheid bieden om op het Preuvenement op te treden.

"Toen de evenementenkalender eerder dit jaar bekend werd gemaakt, was iedereen blij verrast dat Marktpop er al op stond. Dat dit nu op het laatste moment niet kan doorgaan is hartstikke jammer voor iedereen", aldus Fernandez.

Verder zijn de genomineerden voor de eerste Horeca Award in de categorie Retail bekendgemaakt. Dit zijn: Bakkerij Holtkamp, Slagerij Verduijn en het Maassluise Kaaswinkeltje. In de categorie Natte horeca zijn dat: Cafe de Poppenkast, Biercafé Oporto, Grand Café de Waker en Het Drankenkabinet. Over een week worden de genomineerden in de categorie Restaurant bekend gemaakt. Uiteindelijk zijn het de bezoekers aan het Preuvenement die de winaaars kiezen.

Het Preuvenement vindt dit jaar op zondag 7 oktober plaats in discotheek Showtime aan de Govert van Wijnkade. De organisatie verwacht rond de 600 bezoekers.

Categorieen:
Maassluis Algemeen