VV Schipluiden wint eigen toernooi

Schipluiden heeft het eigen Post Kogeko-toernooi gewonnen. De zondag-tweedeklasser was in de tweede wedstrijd van het oefenvoetbaltoernooi met 2-1 te sterk voor Lyra. MVV '27 wist beslag te leggen op de derde plaats, na de 1-1 tegen de zaterdagtak van Westlandia namen de Maaslanders de pingels beter.

Die Haghe heeft het NOVER Logistics-toernooi in Honselersdijk op haar naam geschreven. De Hagenaars wonnen zaterdagmiddag eenvoudig met 5-1 van Quintus. Gastheer SV Honselersdijk eindigde als derde na de 3-1 zege op Naaldwijk.

HVC '10 speelde een sterk oefentoernooi bij Semper Altius in Rijswijk. In de finale won de Hoekse ploeg met 7-2 van DVC.

VELO eindigde laatste in het eigen Windlust-toernooi. De Wateringers verloren zondag met 4-1 van topklasser HBS, terwijl vrijdag ook Haaglandia al te sterk was.