Archief

Zondagvoetbal: Verburch haalt uit; Den Hoorn alleen koploper

Hoofdklasse A

Westlandia behaalde de tweede overwinning van het seizoen. Het was een noodzakelijke overwinning om punten te pakken in de onderste regionen van de hoofdklasse. Na de overwinning op de toenmalige hekkensluiter De Zouaven werd nu gewonnen van de nieuwe hekkensluiter Elinkwijk. Op sportpark De Hoge Bomen eindigde het duel in een 2-1 overwinning voor Westlandia.

Eerste klasse B

VELO herstelde zich van de nederlaag tegen FC Boshuizen. De Wateringers wonnen tegen PFC in Poortugaal met 2-1. Melvin van der Zeijden scoorde beide treffers.

Tweede klasse C

Schipluiden incasseerde de tweede nederlaag van het seizoen. In Loosduinen bleek GDA met 2-1 te sterk. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Derde klasse A

Den Hoorn heeft de leidende positie in haar klasse weten te behouden. In en tegen Lisse won de mede-koploper met 4-2 van FC Lisse. Door het gelijkspel van MMO tegen SJZ is Den Hoorn nu alleen koploper.

Derde klasse B

De wedstrijd tussen Verburch en VEP is in de tweede helft tijdelijk gestaakt door scheidsrechter Straver nadat de bezoekers uit Woerden aanmerkingen hadden op het leiden van de scheidsrechter. Binnen een kwartier kon de wedstrijd weer verder. De tussenstand op moment van staken was 2-0 in het voordeel van Verburch. Na de hervatting wist Verburch uit te lopen naar een 6-1 zege en herstelde zich van twee nederlagen op rij. Jordy Zwinkels was driemaal succesvol voor de thuisploeg.

Karakteristieken

Westlandia-Elinkwijk 2-1 (1-)

Steven Olsthoorn, Mike Brouwer

PFC-VELO 1-2 (1-2)

Melvinvan der Zeijden (2)

GDA-Schipluiden 2-1 (0-0)

Twan Knijnenburg

FC Lisse-Den Hoorn 2-4 (0-3)

Donny Slot, Nicky Clemens van den Bosch, Onur Baldemir, eigen doelpunt

Verburch-VEP 6-1 (1-0)

Jordy Zwinkels (3), Sander Damen, Sven van der Meer, Erwin de Vos

Categorieen:
Algemeen