Archief

Tafeltennis: Smash wint weer, Salamanders buigen diep

Tweede divisie B

De Salamanders hebben voor de tweede keer op rij de maximale nederlaag geleden. In Amsterdam verloor de Wateringse formatie met 10-0. Door deze nederlaag blijft Salamanders laatste staan met vijf punten uit drie wedstrijden. Koplopers zijn het tweede team van Argus en Disnierats met 20 punten. Volgende week speelt Salamanders in eigen huis tegen de nummer voorlaatst HBC. Voor de Wateringers is winst noodzakelijk om zicht te houden op handhaving.

Tweede divisie C

Smash heeft de derde zege op rij binnengehaald. In de Rinus Nederpelzaal in Monster won Smash met 7-3 van het tweede team van FVT. De Monsterse equipe staat tweede met 21 punten uit drie wedstrijden. Koploper Tempo team heeft één punt meer. Volgende week staat de topper op het programma tussen Tempo Team en Smash.

Derde divisie G

De reserves van Smash leden voor de derde keer op rij een nederlaag. Net als de twee voorgaande wedstrijden was de uitslag van de nederlaag miniem: 4-6. Het tweede team van Enjoy & Deploy Taverzo bleek te sterk voor Smash. De Monsterse ploeg staat laatst in haar divisie met 12 punten uit drie duels. Koploper is Tanaka met 21 punten uit even zoveel duels.