Archief

Korfbal: alle regioploegen pakken punten

Eerste klasse E

CKC Maassluis blijft in de race om de titel in haar klasse. Na vijf speelronden staat CKC Maassluis gedeeld eerste met KCR. Beide ploegen hebben acht punten. CKC Maassluis won in Den Haag voor de derde keer op rij. Thuisclub Futura werd met 15-11 verslagen.

Tweede klasse G

Valto en ONDO blijven in de race voor de bovenste plaats van hun klasse. Valto en Oranje Nassau zijn koploper met acht punten uit vijf wedstrijden. ONDO volgt op twee punten. ODO blijft voor laatste met drie punten.

Valto won voor de derde keer op rij. Haagsche Korfbalvereniging Achilles werd in Den Haag met klein verschil verslagen. De uitslag was 7-6 in het voordeel van de Lierse mede-koploper.

ONDO herstelde zich van de fikse nederlaag een week eerder tegen Valto. De 's-Gravenzandse ploeg won in Bleiswijk met 11-9 van hekkensluiter Weidevogels.

ODO behaalde eindelijk weer eens een punt. Na drie wedstrijden zonder punten speelde de Maaslandse ploeg in Spijkenisse met 15-15 gelijk tegen middenmotor Olympia.

Derde klasse K

Dijkvogels heeft zich op eigen sportpark hersteld van de nederlaag een week eerder tegen Ventura Sport. Seolto uit Vlissingen werd met 11-10 verslagen. Dijkvogels staat tweede met acht punten uit vijf wedstrijden. Koploper blijft Ventura Sport met negen punten.