Archief

Badminton: VELO wint twee keer

Van Zundert/VELO heeft de beide wedstrijden in het dubbelweekend winnend weten af te sluiten. In Wateringen won de landskampioen met 5-3 van Van Zijderveld. In Roosteren won VELO met dezelfde cijfers van Roosterse BC.

In het duel tegen Van Zijderveld legde de Wateringse ploeg de basis voor de overwinning in de enkelspelen. Drie van de vier singles werden gewonnen. Dicky Palyama, Lisa Malaihollo en Rikkert Suijkerland kwamen tot winst. Dit was ook nodig omdat na de heren- en damesdubbel de stand 1-1 was. In de mixdubbels wonnen Suijkerland en Malaihollo hun derde mixdubbel van het seizoen en zijn nog ongeslagen. Het tweede mixdubbel leverde een nederlaag op.

In Roosteren werd de basis van de overwinning gelegd in de dubbels. Na winst in de heren- en damesdubbel stond VELO 2-0 voor. In de singles ging het niet goed met de Wateringers, want drie van de vier singles werd gewonnen. Alleen Lisa Malaihollo wist haar partij te winnen. In de wedstrijd was de stand inmiddels 3-3 geworden. De mixdubbels werden gewonnen door VELO waardoor de wedstrijd met 5-3 gewonnen werd.

Van Zundert/VELO staat nu derde in de competitie met 22 punten uit vier duels. BC AMersfoort is koploper met 27 punten uit vier wedstrijden.

Categorieen:
Wateringen Algemeen