Uitslagen zaterdagamateurvoetbal

Hoofdklasse B

Voor de tweede keer dit seizoen heeft Excelsior Maassluis de punten moeten delen met de tegenstander. In Heinenoord kwamen de tricolors niet verder dan een 1-1 gelijkspel. ASWH en XerxesDZB wisten wel hun wedstrijd te winnen waardoor Excelsior Maassluis twee punten achterstand heeft op de twee koplopers en op een derde plaats is terug te vinden.

Eerste klasse B

FC '-Gravenzande heeft zich op eigen sportpark niet laten verrassen door GHC. Voor de derde keer dit seizoen gingen de drie punten naar de 's-Gravenzandse fusieclub. Het werd 2-0 voor de thuisploeg die samen met FC Rijnvogels en Deltasport koploper blijft.

Tweede klasse C

De derby tussen sportclub Monster en Naaldwijk is gewonnen door sportclub Monster. In Monster speelden beide ploegen een attractieve wedstrijd. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken bleek de treffer van Michael Jager in de eerste helft de winnende te zijn.

Lyra behaalde voor de tweede keer dit seizoen een overwinning en wederom gebeurde dit in een uitwedstrijd. In Ter Aar won de Lierse ploeg met 2-1 van TAVV, die eerder deze competitie nog won van Naaldwijk.

HVC'10 dolf in Den Haag het onderspit tegen DUNO. De Hoekse ploeg had meer verdiend, maar moest uiteindelijk toch de punten in de hofstad laten. DUNO won met 2-1.

Tweede klasse D

VDL leed op eigen veld de grootste nederlaag van het seizoen. Strijen won in Maassluis met 5-1.

Derde klasse C

De wedstrijd tussen Honselersdijk en CION is vijf minuten voor het einde gestaakt door de scheidsrechter van dienst. De arbiter voelde zich bedreigt nadat hij een tweede rode kaart aan een speler van CION had uitgedeeld. Na een afkoelingsperiode wilde de scheidsrechter weer beginnen, echter na aanmerkingen op de leiding van de assistent-scheidsrechter van CION besloot de arbiter het duel definitief te staken. De stand was op moment van staken 2-2.

MVV'27 bleef wederom ongeslagen in een derby en blijft koploper. In Maasdijk wist de Maaslandse ploeg de derde derby van het seizoen winnend af te sluiten. Aan de Lange Kruisweg won MVV'27 met 2-1 van Maasdijk.

KMD blijft in het spoor van MVV'27. De Wateringers blijven tweede na een 3-1 overwinning op hekkensluiter RAS.

MSV'71 boekte een belangrijke zege. Na een gelijkspel en twee nederlagen was dit ook zeker nodig. Op eigen veld versloeg MSV'71 in een doelpuntrijk duel Victoria'04 met 3-2.

Westlandia liet geen spaan heel van Semper Altius . Op sportpark De Hoge Bomen stond geen maat op Brendan van den Berg. De Naaldwijker scoorde maar liefst vier keer in het 6-1 gewonnen duel.

Vierde klasse D

In Rotterdam behaalde Quintus een knap gelijkspel in de wedstrijd tegen Swift Boys. De thuisploeg nam na een helft de leiding met 2-1. Na rust egaliseerde Quintus de score. Verder dan een 2-2 gelijkspel kwamen beide ploegen niet in de topper van het weekend in deze klasse.

Verburch behaalde de tweede overwinning van het seizoen. In het duel tegen HBSS schoot Bas Hogervorst vier keer raak voor de Poeldijksers. Dit was voldoende voor een 4-0 zege.