Archief

Korfbal: eerste nederlaag Dijkvogels

Eerste klasse E

CKC Maassluis blijft meedoen om de bovenste plaats in haar klasse. In Oud-Beijerland wist de mede-koploper te winnen van Korbatjo met 16-13. Door deze zege is CKC Maassluis samen met KCR koploper met zes punten uit vier wedstrijden.

Tweede klasse G

Valto wist voor de tweede keer op rij een streekderby tot een goed einde te brengen en deed dat met groot overmacht. In 's-Gravenzande kreeg ONDO het nakijken met een 15-5 nederlaag. De Lierse ploeg blijft met Oranje Nassau aan de leiding met zes punten uit vier duels. Voor ONDO was het de tweede nederlaag van het seizoen.

Streekgenoot ODO niet herstellen na de nederlaag van vorige week tegen Valto In Maasland verloor ODO met 14-11 van Achilles. Voor de Maaslandse ploeg was het de derde nederlaag van het seizoen en is de voorlaatste plaats haar positie.

Derde klasse K

Dijkvogels is tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De eerste drie wedstrijden werden met gemak gewonnen. In Strijen bleek Ventura Sport een te lastig obstakel voor de koploper. Dijkvogels verloor met miniem verschil: 14-13. De Maasdijkse ploeg staat nu derde op de ranglijst.