Archief

Zondagvoetbal: eerste winst Westlandia

Hoofdklasse A

Westlandia behaalde op sportpark De Hoge Bomen een zwaar bevochte eerste zege van het seizoen. De Naaldwijkers speelden tegen het eveneens puntloze De Zouaven en wonnen met 2-0. Doelman Edgar Leerdam stopte na 65 minuten bij een 0-0 stand een strafschop. In het laatste kwartier sloeg Westlandia toe en scoorde twee keer.

Eerste klasse B

VELO liep tegen de eerste nederlaag in het prille seizoen. In en tegen Nieuwerkerk kon VELO een vroeg opgelopen achterstand niet goed maken. In het tweede bedrijf verdubbelde de thuisploeg de score. Volgende week speelt VELO op eigen veld tegen koploper FC Boshuizen.

Tweede klasse C

Schipluiden boekte de tweede zege van het seizoen. In Den Haag won de promovendus van HMSH. Bij rust stand Schipluiden met 1-0 voor. Na rust kwam HMSH langszij. Diep in blessuretijd kreeg Schipluiden een penalty welke benut werd door Peter van Oijen.

Derde klasse A

Den Hoorn won voor de tweede keer dit seizoen en weer was het een uitwedstrijd. Bij UDO was de titelkandidaat uit Den Hoorn met 3-2 te sterk. Bij rust was de stand 1-0 in het voordeel van Den Hoorn. Na rust was het een doelpuntenfestijn. Uiteindelijk was Den Hoorn de ploeg die drie punten bij mocht schrijven.

Derde klasse B

Verburch incasseerde de eerste nederlaag na twee zeges op rij. Aan de Arckelweg in Poeldijk bleek Haastrecht met 2-1 te sterk. Door deze nederlaag is Verburch koploper af.

Karakteriestieken



Westlandia - De Zouaven 2-0 (0-0)

Angelo Groen, Nick Keijzer

Bijz: Keeper Westlandia stopt strafschop in 65e minuut


Nieuwerkerk - VELO 2-0 (1-0)

HMSH - Schipluiden 1-2 (0-1)

Markus Post, Peter van Oijen (penalty)

UDO - Den Hoorn 2-3 (0-1)

Aldo Carta, Nick van den Bos (2)

Verburch - Haastrecht 1-2 (0-1)

Sven van der Meer

Categorieen:
Poeldijk Algemeen