Zaterdagvoetbal: MVV'27 blijft ongeslagen

Hoofdklasse B

Excelsior Maassluis heeft de mede-koppositie weten te behouden. In een boeiende wedstrijd besliste Excelsior Maassluis tegen Hoek in de slotfase de wedstrijd. Negen minuten voor tijd scoorde Niels Redert uit een strafschop de gelijkmaker. In blessuretijd schoot Niels Vonk de thuisclub naar de overwinning.

Eerste klasse B

FC 's-Gravenzande speelde voor het eerste keer dit seizoen gelijk na twee overwinningen. Door het 2-2 gelijkspel tegen Spijkenisse is FC 's-Gravenzande met twee andere ploegen gedeeld koploper.

Tweede klasse C

Naaldwijk behaalde de eerste overwinning van het seizoen. Op sportpark De Hoge Bomen kwam de zege niet gemakkelijk tot stand. Forum Sport leidde in de eerste helft met 0-2, maar moest halverwege het eerste bedrijf verder met 10 spelers. Naaldwijk profiteerde voor rust twee keer van de man meer situatie. Na rust werd Hans Bergwerff de gevierde man aan Naaldwijkse zijde.

Sportclub Monster kwam na twee overwinningen hard terug op aarde. In en tegen Gouda leed de fusieclub een gevoelige nederlaag: 4-1.

HVC'10 kon op eigen sportpark geen punt pakken tegen DSO. Bij rust leidde de fusieclub met 1-0, waarna DSO in de tweede helft de 2-3 zege veilig stelde.

Lyra kon geen punt pakken tegen DUNO. Op sportpark De Zweth kwam DUNO op een 0-1 voorsprong. Lyra kreeg via Yasin Ozkok de kans om langszij te komen middels een strafschop. Helaas voor de Lierse ploeg werd net als vorige week tegen DSO de strafschop gemist. DUNO kon een 0-1 overwinning meenemen naar Den Haag.

Tweede klasse D

VDL en Leonidas vermaakten het publiek met een doelpuntrijke wedstrijd. In Rotterdam eindigde het duel in een 3-3 gelijkspel. VDL staat keurig in de middenmoot.

Derde klasse C

MVV'27 heeft de streekderby tegen MSV'71 met 2-0 gewonnen. Pas vlak voor tijd wist MVV'27 de derde zege van het seizoen veilig te stellen. Mark Akkerman en Sebastiaan Vogelezang scoorden in de dying seconds voor de thuisploeg. MVV'27 is de enige ploeg met drie overwinningen. MSV'71 staat nu voorlaatste.

De derby tussen KMD en Honselersdijk was spannend en uiteindelijk werd Leon de Brabander van Honselersdijk de matchwinner. KMD raakte door de 1-2 nederlaag de ongeslagen status kwijt.

Duindorp en Maasdijk maakten er een spectaculair duel van. Na 90 minuten spelen stond een 3-3 gelijkspel op het scorebord. Voor Maasdijk was het de tweede puntendeling van het seizoen.

Vierde klasse D

Verburch en Quintus haalden flink uit in hun wedstrijden. Verbruch liet PKC'85 met 6-1 kansloos. Quintus schoot uit haar slof en won met 8-0 van Hargasport.