Archief

Handbal: Okkers, Zwinkels en Vollebregt genomineerd

Het NHV heeft bekend gemaakt welke spelers genomineerd zijn voor de beste speler, keeper en coach. Dit geldt zowel bij de heren als de dames. Voor iedere positie in het veld, namelijk keeper, cirkel, linker- en rechterhoek, linker- en rechteropbouw en middenopbouw zijn drie namen genomineerd.

De eredivisietrainers bij zowel de heren als dames hebben bepaald welke drie spelers per catergorie genomineerd zijn. Van Quintus zijn drie spelers genomineerd. Bij de heren is Kevin Okkers (nu Tachos) samen met Tim Mullens (OCI Lions) en Mart Aalderink (Hurry Up) genomineerd voor de beste linkerhoekspeler van het seizoen.

Bij de dames is Lisanne Zwinkels samen met Talissa Groen (Hellas) en Wendy Smits (Dalfsen) genomineerd voor de beste linkeropbouwster van het seizoen. Teamgenoot Kelly Vollebregt is samen met Angela Malestein (Dalfsen) en Ana Povkovic (Hellas) genomineerd voor de beste rechterhoekspeelster van het seizoen.

De winnaars van de handbalverkiezing 2011/2012 worden op 29 september aanstaande bekend gemaakt tijdens de pauze tussen de twee Supercup wedstrijden van de dames en heren. De dames van Quintus (verliezend bekerfinalist) spelen die middag om 14.00 uur tegen landskampioen en bekerwinnaar Sercodak/Dalfsen. Om 16.00 uur speelt landskampioen en bekerwinnaar Kras/Volendam (met Niels Reijgersberg) tegen verliezend bekerfinalist Fiqas/Aalsmeer. Beide wedstrijden worden gespeeld in het Topsportcentrum in Almere.

Categorieen:
Algemeen