Archief

Aanmelding Beursvloer Westland loopt achter

Stond de teller van Beursvloer Westland vorig jaar rond deze tijd op 49 maatschappelijke organisaties, dit jaar zijn het er nog maar 29. Vitis Welzijn, drijvende kracht achter Beursvloer Westland, staat dan ook te trappelen om meer organisaties in te schrijven.

Ook bij de bedrijven loopt het niet storm. In totaal hebben zich tot nu toe 12 aangemeld. Vitis Welzijn heeft nog een maand om de doelstelling van 45 maatschappelijke en 45 commerciƫle bedrijven te halen.

Op de beursvloer onderhandelen bedrijven met verenigingen en maatschappelijke instellingen met gesloten beurs. Het is de bedoeling combinaties te maken van partijen die elkaar iets te bieden hebben. Zo kunnen bedrijven voor het delen van vergaderruimtes en kennis een tegenprestatie verwachten.

Beursvloer Westland vindt plaats op 11 oktober in de Priva Campus in De Lier. Onder meer Stichting de Wollebrandcross, Dierenbescherming Haaglanden, Platform Gehandicapten Westland en Reddingsbrigade Monster zijn dit jaar aanwezig. Meer informatie is te vinden op www.beursvloerwestland.nl.