Zondagvoetbal: alleen Westlandia verliest

Westlandia speelde een goede wedstrijd tegen FC Hilversum. De wedstrijd leek op een doelpuntloos gelijkspel te eindigen, echter in de blessuretijd scoorde Marco van der Knaap in eigen doel. Dit was genoeg voor FC Hilversum voor de winst.

VELO en ADO den Haag schotelden het publiek een spektakelstuk voor. De Wateringers wonnen uiteindelijk het doelpuntrijke duel met 6-3.

Promovendus Schipluiden heeft de eerste drie punten binnen. In Den Haag won Schipluiden met 1-0 van GONA. Koen Gobel werd de matchwinner.

Derde klasse A

In Noorden wist Den Hoorn de competitie te openen met een overwinning. Na een doelpuntloze eerste helft werd het na rust genieten voor het publiek. Uiteindelijk was Den Hoorn met 2-1 te sterk voor NSV'46.

Verburch opende met een duidelijke overwinning. Aan de Arckelweg bleek Dilettant een gemakkelijke opponent. De Poeldijkers wonnen met 5-1 en konden met een goed gevoel naar het "Dweilen".