Archief

Outdoor Brabant succesvol voor regiorijders

De deelnemers, die afkomstig zijn uit onze regio, hebben bij Outdoor Brabant in Breda uitstekend gepresteerd. IJsbrand Chardon won bij het vierspannen, hij legde hiermee ook beslag op de Nederlandse titel. Chardon reed vooral een goede marathon en dressuurproef.

Zoon Bram Chardon won Outdoor Brabant op het onderdeel vierspannen bij de pony's. Met een voorsprong van 17 strafpunten op de Hongaar Martin Holle was de uitgangspositie van Bram Chardon riant bij het begin van het laatste onderdeel van het CAIP, het vaardigheidsparcours. Martin Hölle zette alles op alles en reed zeer snel door het parcours en liet daarbij alle balletjes op de kegels liggen.

Toch was zijn zeer snelle proef niet genoeg om de achterstand op de Nederlander met zijn witte Welsh pony's in te halen. Als laatste starter ging Bram Chardon op zekerheid, hij reed een foutloos parcours en werd zo voor de tweede keer winnaar van de internationale vierspannen bij Outdoor Brabant.

Olympisch dressuurruiter Patrick van der Meer liet zondag tijdens Outdoor Brabant zien meer troeven in handen te hebben. Hij won de wedstrijd bij de dressuurruiters. De Naaldwijker start met Zippo, de afstammeling van Rousseau, sinds dit voorjaar in de lichte toer en behaalde dit weekend een score van 74.61%

Categorieen:
Algemeen