Archief

Inbrekers op de vlucht

Bewoners betrapten zondagavond om 21.20 uur op de Oranjepolderweg in Maasdijk twee inbrekers. De mannen wisten te ontkomen. Het woninginbrakenteam van Bureau Westland zoekt nu getuigen.

De bewoners parkeerden hun auto op de oprit, toen zij zagen dat twee inbrekers langs hun auto probeerden te vluchten. De ene reed op een scooter, die tegen het geopende portier opbotste. De verdachte maakte zich toch uit de voeten. De andere verdachte werd aan de andere kant van de auto ook ten val gebracht door het geopende portier, maar wist ook te ontkomen.

De ene verdachte was een man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij had een arabisch uiterlijk. Hij droeg een helm en reed op een donkerkleurige bromscooter met een gele kentekenplaat. De andere was ook ongeveer 1.70 meter lang en had een arabisch uiterlijk. Hij droeg een petje.

Bent u getuige geweest van deze inbraken of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met het woninginbrakenteamvan politiebureau Westlandvia 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Categorieen:
Maasdijk Westland Algemeen