Archief

Wie veegt zijn straat het schoonst

De gemeente Westland houdt ook dit jaar een opruimactie van vuurwerkafval onder het motto: 'Wie viert op Nieuwjaarsdag een feestje met de schoonste straat van Westland?' Elk huishouden in de winnende straat ontvangt in samenwerking met Westlandtheater De Naald een cadeaubon ter waarde van 15 euro.

Tijdens en na de jaarwisseling is de gemeente volop bezig met het opruimen van vuurwerkrestanten en andere rommel op straat. De hulp van inwoners is daarbij erg welkom. Straten kunnen zich voor de actie aanmelden bij de gemeente. Op Nieuwjaarsdag bekijken medewerkers van de gemeente twee keer de aangemelde straten. Dat levert in elke kern één straat of gedeelte daarvan als winnaar op. De winnende bewoners ontvangen in de eerste week van januari een persoonlijke brief.

Aanmelden kan tot 31 december 12.00 uur 's middags via het Meldpunt Leefomgeving, www.gemeentewestland.nl. Klik op het digitale formulier de categorie 'Reiniging & afval' aan en bij onderwerp 'Schoonste straat actie'. Aanmelden kan ook via telefoonnummer (0174) 673 499.

Categorieen:
Westland Algemeen