Archief

Geprepareerde buggy gebruikt bij winkeldiefstal

Drie vrouwen zijn woensdag in Naaldwijk aangehouden, nadat ze meerdere goederen uit winkelcentrum De Tuinen hadden gestolen, onder meer met behulp van een geprepareerde buggy. Beveiligers van het winkelcentrum alarmeerden de politie, toen zijn een 33-jarige vrouw uit Den Haag betrapten op diefstal van een heteluchtoven. De beveiligers waren er van overtuigd, dat de vrouw niet alleen handelde en er een man bij betrokken was.

Agenten gingen op zoek naar de man en troffen voor het winkelcentrum twee geparkeerde auto's aan. In één daarvan zat een vrouw die verklaarde samen met haar zoontje op haar vriend te wachten. De agenten besloten de auto's in de gaten te houden. Nadat een van de auto's was weggereden, werd deze door agenten op de Veilingroute staande gehouden.

Er bleek nog een vrouw te zijn ingestapt en bij controle van de auto bleek de kofferbak vol te zitten met gestolen spullen. De agenten troffen ook een buggy aan, die was geprepareerd om detectiepoortjes van winkels te omzeilen. Deze vrouwen, van 22 en 23 jaar oud uit Den Haag, werden hierop aangehouden.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen