Archief

Extra nieuwjaarsconcert Dario Fo

Cultuurinstelling Dario Fo geeft op woensdagavond 12 januari een extra nieuwjaarsconcert. Dit wordt gehouden in het voormalige distributiecentrum van Heineken op bedrijventerrein Zwethove in Wateringen.

Voor dit concert is een mix samengesteld uit het populaire opera-, operette- en musicalrepertoire. Er is een prominente rol weggelegd voor drie bekende Westlandse zangeressen: Maghen Hilgersum, Jolentha Zaat en Wendy Krikken. Zij zullen niet alleen solo zingen maar ook met elkaar en met een koor van circa honderd zangers en zangeressen en leerlingen van theaterschool Koperen Kees.

Daarnaast zijn er ook ensembles en koren - van volwassenen en kinderen - die nummers voor hun rekening nemen uit het repertoire dat loopt van Mozart tot de Argentijnse componist Ariël Ramirez en van het Bloemenduet tot de musical Annie.

Dit extra concert begint om 20.15 uur, net zoals de concerten op donderdag 13 januari in de Adrianuskerk in Naaldwijk en op vrijdag 14 januari in de Oude Kerk in Voorburg. Toegangskaarten kosten € 15 en zijn te koop en te reserveren via info@dariofo.nl, met de kanttekening dat het gebouw van Dario Fo in Poeldijk van 27 december tot en met 2 januari gesloten is.