Archief

Horecabaas verbannen uit Perzikenstraat

De horeca-exploitant die onlangs met een snackbar annex café was gestart in de Perzikenstraat in Naaldwijk, mag de zaak niet meer openen. Mede op grond van een rapportage van de politie, heeft burgemeester Van der Tak deze week geweigerd een exploitatievergunning af te geven.

Tal van buurtbewoners waren afgelopen zomer al ongelukkig met de komst van de snackbar annex café in het midden van de Perzikenstraat. Het pand had evenwel een horecabestemming, dus kon een vergunning niet zonder meer worden geweigerd.

Hoewel een vergunning nog ontbrak, had de exploitant zijn zaak toch al geopend. Volgens de politie neemt de man geen verantwoordelijkheid ten aanzien van de overlast die zijn bezoekers veroorzaken. Ook zou hij niet in staat zijn de rust en orde in de directe omgving van zijn horecabedrijf in de hand te houden.

In de afgelopen jaren hebben de gemeente en de politie al herhaaldelijk met de man in de clinch gelegen in verband met de onrust rond zijn vorige horecabedrijf, dat in de Choorstraat in Monster was gevestigd. Op 23 december vorig jaar werd aldaar de exploitatievergunning per direct ingetrokken.

Categorieen:
Monster Naaldwijk Algemeen