Archief

Jonge Maaslander stuit op inbrekers

In een woning aan de Hyndersteyn in Maasland stuitte woensdagmiddag omstreeks 12.30 uur een 16-jarige bewoner op twee inbrekers. Zij bedreigden de jongen en dwongen hem tot afgifte van enkele persoonlijke eigendommen.

Hierna verlieten de daders de woning en vertrokken zij in onbekende richting. De politie startte direct een onderzoek, waarbij onder anderen medewerkers van de forensische opsporingsdienst in de woning naar sporen zochten. Ook verstuurde de politie een sms-alert.

Van de twee daders is het volgende signamement bekend. Dader 1 is een man met een getinte huidskleur en een lengte van circa 1.75 meter. Hij droeg een jas met capuchon en een blauwe spijkerbroek. Dader 2 was iets langer en had ook een getinte huidskleur. Eén van beide daders droeg een opvallende rood-witte muts.

Wie informatie heeft die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem via 0800-7000.

Categorieen:
Westland Maasland Algemeen