Archief

Inloophuis weer stap dichterbij

De realisatie van een Westlands Inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten is weer een stap dichterbij gekomen. Deze week is officieel de stichting 'Inloophuis Carma' opgericht. Bij notaris Steffie Michels van Westland Partners werd de akte getekend. Dat was een moment van grote voldoening voor de vijf initiatiefnemers van het inloophuis, onder wie Carla de Bloois en Marie-José Persoon naar wie het Inloophuis is vernoemd.

Inloophuis Carma zal haar activiteiten beginnen in het gebouw van kinderdagverblijf Simba aan de Rijnweg 71 in Monster. Op vrijdag 14 januari 2011 zal een eerste 'snuffelochtend' gehouden worden waar (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en alle overige geïnteresseerden van harte welkom zijn van 10.00 tot 13.00 uur. In een huiselijke sfeer kan kennis worden gemaakt met enkele van de vrijwilligers en wordt informatie gegeven over het doel van het inloophuis.

De initiatiefnemers weten als geen ander hoe belangrijk het is om zorgen over de ziekte en de gevolgen daarvan te kunnen delen met lotgenoten. Om deze wens te realiseren is de stichting afhankelijk van donaties en sponsoren. Naarstig wordt gezocht naar bedrijven en particulieren die Inloophuis Carma op financiële wijze willen ondersteunen. Informatie over de mogelijkheden van donaties en sponsoring is te verkrijgen via info@inloophuiscarma.nl of telefonisch via 06-49007953.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen