Archief

Dick Hubert vrijwilliger van het jaar

Dick Hubert is woensdagavond in Maassluis uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar 2010 in de categorie Individueel. De prijs voor organisaties ging naar de Stichting Vluchtelingenwerk Maassluis. Dick Hubert is op velerlei gebied actief als vrijwilliger, zoals voor korfbalvereniging CKC Maassluis, de Maassluise Sport- en Recreactieraad, PKN Maassluis en de Govert van Wijnstichting.

Voor beide prijswinnaars was een bedrag van 1.000 euro beschikbaar gesteld door woningcorporatie Maasdelta. Dit bedrag mag worden besteed aan een vrijwilligersorganisatie naar eigen keuze.

Tijdens de uitreiking van de vrijwilligersprijzen werd door burgemeester Karssen een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Ria de Waard. Zij heeft zich gedurende een lange periode verdienstelijk gemaakt op het gebied van de volkshuisvesting en het Vrijwilligerssteunpunt in de gemeente Maassluis. Vanaf de oprichting van het steunpunt heeft mevrouw De Waard bijgedragen aan de opbouw en het succes van deze organisatie.

De activiteiten van mevrouw De Waard worden aangemerkt als verdiensten die ten goede komen aan de samenleving en daarom is zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Categorieen:
Maassluis Algemeen