Archief

Wijzigingen in dienstregeling Veolia

Busmaatschappij Veolia verandert op zondag 12 december de dienstregeling. De vertrek- en aankomsttijden van veel lijnen zijn aangepast, zodat veel aansluitingen beter zijn. In een beperkt aantal gevallen kunnen de gewijzigde tijden ook leiden tot minder goede aansluitingen.

Voor de regio zijn de volgende wijzigingen van belang:

Lijn 27 Wateringen - Den Haag: deze lijn wordt voortaan door Veolia gereden in plaats van de HTM. De route is ongewijzigd. In de avond vervallen enkele ritten.

Lijn 30 Den Haag - Maassluis: deze lijn gaat vanaf Rijswijk Station verder rijden via het huidige traject van lijn 33 naar Leidschenveen. Lijn 30 rijdt dus niet meer vanaf Voorburg naar Den Haag Centraal. Op het traject Leidschenveen - Rijswijk - Naaldwijk komen er in de vroege middag extra ritten.

Lijn 35 Den Haag - Hoek van Holland: op maandag t/m vrijdagavond en op zondag de hele dag wordt er met kleinere bussen gereden. Op zaterdagavond blijven de grote bussen gehandhaafd.

Lijn 128 Delft - Naaldwijk: de route in De Lier wijzigt. Lijn 128 rijdt niet meer via de Jochem van de Houtweg - Kijckerweg, maar via de Provinciale weg. Er komen nieuwe halten op de Provinciale weg, bij de kruising met de Jochem van de Houtweg en op de Sportlaan, bij de kruising met de Kijckerweg. Tijdens de zomer- en kerstvakantie worden in de spits minder ritten gereden.

Lijn 421 Den Haag - Monster: alle ritten van lijn 421 blijven ook tijdens de kerst- en zomervakantie rijden.