Archief

Ewald van Vliet voorzitter Horti Fair

Marius Varekamp is als voorzitter van de International Horti Fair opgevolgd door Ewald van Vliet, burgemeester van de tuinbouwgemeente Lansingerland en voormalig wethouder van de gemeente Westland.

De tuinbouwvakbeurs Horti Fair combineert het streven naar zakelijk succes voor deelnemers en bezoekers met een bovenliggend doel: de positionering en profilering van de economische en maatschappelijke betekenis van de (inter)nationale tuinbouw voor Nederland.

Tijdens de komende editie van deze beurs, van 12 tot en met 15 oktober in de Amsterdam RAI, worden de plannen bekendgemaakt voor de Holland HortiWeek, die met ingang van november 2011 gezamenlijk met de FloraHolland Trade Fair wordt georganiseerd. "Horti Fair is een voorstander van bundeling van het beursaanbod en tegen versnippering", aldus Varekamp en zijn opvolger Van Vliet.

Naast het bestuur is een tentoonstellingscomité in het leven geroepen om de Horti Fair vanuit de directe praktijk te adviseren. Hierin hebben inmiddels zitting genomen Sjaak Bakker (Javo), John van der Knaap (Priva), Mariëlle van Buuren (BVB Substrates), Harry Kloppenburg (Fides), Leo Swart (Modiform) en Frank Boers (Boal Systemen). Dit comité wordt nog uitgebreid, zodat alle sectoren van de (glas)tuinbouw in de Horti Fair zowel bestuurlijk als praktisch zijn vertegenwoordigd.

Categorieen:
Westland Algemeen