Archief

Volleybalclub zit te springen om vrouwen

De damessectie van de Maassluise volleybalvereniging MVC staat voor een dilemma. Door diverse omstandigheden(zwangerschap, blessures) hebben een aantal dames voor het komende seizoen bedankt en bestaat de selectie uit nog maar 5 vrouwen.

"En met 5 dames kan je niet spelen", zegt trainer Cees van der Eijk. "Als er niet snel een aantal dames bij komen, zullen we het team moeten terugtrekken uit de promotieklasse, en is MVC het vlaggenschip van de vereniging kwijt." Er zijn niet genoeg speelsters uit het tweede team, die op dit moment de capaciteiten hebben om door te stromen naar de promotieklasse.

Daarom doet MVC een oproep aan volleybalvrouwen in Maassluis, het Rijnmondgebied en het Westland, die willen volleyballen op promotieklasse-niveau om zich aan te melden. Er is plek op alle posities en er zijn minimaal twee speelsters nodig om het team het komend seizoen te laten spelen. Zij moeten wel minimaal van 1e klasse-niveau zijn. De tijd dringt want voor 1 augustus moeten er beslissingen genomen worden.

De trainingen van de senioren zijn op woensdagavond in de wethouder Smithal in Maassluis. Meer informatie is te vinden op de website www.mvcmaassluis.nl.