Archief

Diverse kleine brandjes in regio

De brandweer in deze regio is oudejaarsdag met name in actie gekomen voor kleine brandjes in vuilcontainers. Het was een drukke middag en avond voor de brandweer.

Er waren meldingen in o.a. De Tuinen in Naaldwijk, De Koningshoek en Dennendal in Maassluis, Slot de Houvelaan in Maasland, Bellefleur in Den Hoorn, Van Bemmellaan in Monster en de Lange Spruit en Van Nassaustraat in Wateringen.

De Lierse brandweer werd opgeroepen voor een buitenbrand aan de Laan van Adrichem. De post Monster kreeg meldingen van een brandje nabij een schuur aan de Vivaldi en een buitenbrand op de Havenstraat.

Op enkele plaatsen werd oudejaarsavond vuilnis in brand gestoken. Dit gebeurde o.a. op de Prins Hendrikstraat in 's-Gravenzande, Roelsplantsoen in Wateringen en het Van Reenenplein in Honselersdijk.

Op het Oranjeplein in De Lier vatte een brievenbus vlam. De brandweer in Honselersdijk werd opgeroepen voor een brandend motorvoertuig op de Molenlaan. De post Wateringen kreeg eenzelfde oproep voor een auto op de Laan van Wateringse Veld.