Archief

Tuinbouw Relatiedagen uitverkocht

Kaarten voor de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem 2009 zijn nu al helemaal uitverkocht. Vanaf de eerste dag dat er bekend werd gemaakt dat de vakbeurs ging verhuizen van Rijswijk naar Gorinchem is er gelijk massaal interesse getoond in standruimte.

Eerst zijn bijna alle oud-exposanten meeverhuisd en toen zijn er nog zo'n 80 nieuwe exposanten bijgekomen. Er ontstaat nu alweer een wachtlijst voor de editie in 2010.

"Met een aantal van 520 exposanten denk ik dat we ons terecht dé Nationale tuinbouwvakbeurs kunnen noemen," zegt beursorganisator Ramon Schlepers. In tegenstelling tot andere tuinbouwvakbeurzen die kleiner worden, gebeurd bij Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem het omgekeerde. "Ik denk dat de reden is dat wij gewoon een geweldige full-service formule aanbieden die voor zowel exposant als bezoeker interessant is.

Tijdens het evenement zullen er pendelbussen gaan rijden van Naaldwijk naar Gorinchem (en vice versa). Standhouders of bezoekers kunnen zich vanaf januari hier voor inschrijven.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen