Archief

WestlandStek uitgereikt

Wethouder Ben van der Stee van de gemeente Westland heeft donderdagavond als loco-burgemeester de WestlandStek uitgereikt aan de heer A.J.J. van Adrichem.

De heer A.J.J. van Adrichem is vanaf 1992 bestuurslid van IJsvereniging "Hard gaat'ie". Deze vereniging bestaat dit jaar 115 jaar en heeft ca. 1.700 leden. De contributie wordt jaarlijks door betrokkene persoonlijk bij alle leden opgehaald. De heer Van Adrichem weet jongeren te motiveren voor de schaatssport en hij is dan ook betrokken bij de schaatslessen bij De Uithof.

De WestlandStek wordt uitgereikt ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuurslid van IJsvereniging "Hard gaat'ie".

De WestlandStek - een zilveren opsteker met oorkonde - is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch Kampioenschap.

Categorieen:
Westland Algemeen