Archief

Schennispleger op heterdaad betrapt

De politie hield dinsdagmiddag in Monster een 45-jarige man aan op verdenking van ontucht met minderjarigen en/of het verleiden van minderjarigen.

De politie kreeg de afgelopen dagen verschillende meldingen van verontruste ouders die meldden dat hun kinderen waren aangesproken door een vreemde man. De man zou daarbij de kinderen onzedelijk benaderd hebben.

Op grond van deze meldingen is personeel van Bureau Westland dinsdag op diverse locaties in Monster en Ter Heijde gaan posten. Van de man en zijn auto was slechts een beperkt signalement bekend.

Omstreeks 16.30 uur sprong de inzittende van een personenauto de agenten in het oog omdat hij bij een speeltuin zijn auto stopte en vanuit zijn auto twee meisjes aansprak. De agenten noteerden het kenteken van de auto. Op het moment dat de man weer weg reed, spraken zij de twee achtergebleven meisjes (8 en 9 jaar oud) aan. De kinderen vertelden de agenten dat zij door de man onzedelijk benaderd waren.

De recherche van Bureau Westland verzoekt ouders die van hun kinderen soortgelijke signalen hebben opgevangen, contact op te nemen via nummer 0900-8844.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen