Archief

Steekpartij op Naaldwijkse school

De politie heeft drie verdachten aangehouden die betrokken waren bij het steekincident op de ISW aan de Tiendweg in Naaldwijk. Een 16-jarige jongen uit Naaldwijk raakte woensdag bij dit incident gewond.

Het slachtoffer kreeg ruzie met enkele jongeren die hem belaagden. De Naaldwijker voelde zich bedreigd en rende een schoolgebouw in, waarbij hij achterna werd gezeten door de jongeren.

In de hal kwam het tot een handgemeen waarbij de 16-jarige jongen gewond raakte. De dader pakte een schaar van tafel en stak het slachtoffer. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en komt waarschijnlijk voor het weekeinde thuis.

De politie wist korte tijd later in De Lier een 19-jarige Hagenaar aan te houden als verdachte van betrokkenheid bij het incident. 's Avonds meldde zich aan het bureau een tweede verdachte uit Maassluis die verklaarde dat ook hij betrokken was bij het incident.

Donderdagochtend is in De Lier een 17-jarige inwoner aangehouden. Ook hij wordt verdacht van betrokkenheid. De politie onderzoekt de exacte toedracht en de aanleiding van het incident. De verdachten zijn geen leerlingen van ISW Tiendweg.