Archief

Bowling Westland heropent de deuren na renovatie

Na een grondige renovatie gaat Bowling Westland deze week weer open. Inmiddels wordt het familiebedrijf gerund door de derde generatie.

De deuren van de bowling werden voor het eerst geopend door Piet van der Schee. Zijn zoon Wijnand nam het in 1996 over en nu, 26 jaar later, heeft kleindochter Fleur het voor het zeggen. "Als je hier als 4-jarige al op je sokken rondloopt, dan voelt het als thuis. Sinds ik zo'n 5 jaar geleden heb uitgesproken dat ik hier mijn werk van wilde maken, ben ik steeds meer taken over gaan nemen", aldus Fleur. Vader Wijnand vindt het mooi dat hij een opvolger heeft gevonden. "Zo moet het zijn", vertelt hij.

Verbouwing

Sinds Fleur meer betrokken is geraakt bij de bowling zijn er gelijk plannen gemaakt voor een grote verbouwing. Deze week gaan de deuren weer open van het vernieuwde bowlingcentrum. Fleur: "De eerste plannen voor de verbouwing werden al gemaakt vóór corona. Dus het is wel heel leuk dat we nu eindelijk open kunnen".

Het hele interieur is op de schop gegaan. De entree, het cafégedeelte en de bowlingbanen zijn moeilijk te herkennen. "Het interieur met de bekende 'Route 66' uitstraling is helemaal aangepakt en naar de hedendaagse tijd veranderd", vertelt Fleur.

Vrijdag vindt er een feestelijke heropening plaats bij Bowling Westland.

Categorieen:
Nieuws Algemeen De Lier