Archief
WOS

WOS

Toch nog boeken lenen bij de afhaalbieb

In de drie grote vestigingen van Bibliotheek Westland is het vanaf vandaag mogelijk om vooraf bestelde boeken af te halen.

Het gaat om de vestigingen in Naaldwijk, Wateringen en ’s-Gravenzande. De afhaalbieb is dagelijks geopend voor het afhalen van vooraf bestelde boeken van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Boeken kunnen besteld worden via de website. Er is een formulier voor jeugd en voorvolwassenen. De gereserveerde boeken liggen klaar bij de betreffende bibliotheek. Uiteraard worden de geldende richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Eerder dit jaar, tijdens de eerste periode van lockdown, werd ook een afhaalbieb ingericht. Meer dan drieduizend leden hebben hier gebruik van gemaakt. Uit de belangstelling hiervoor blijkt dat hiermee tegemoet wordt gekomen aan een grote behoefte, zo stelt Bibliotheek Westland.

Ook bibliotheek De Plataan in onder meer Maassluis en Den Hoorn heeft een afhaalbieb ingericht. Bibliotheek Rotterdam, met een vestiging in Hoek van Holland heeft nog geen afhaalbiebmogelijkheid aangekondigd.