Archief
Google streetview

Google streetview

Veranderingen op komst bij Rabobank Westland

Rabobank Westland moet het vanaf volgend jaar doen zonder directievoorzitter Hans de Leeuw en directeur Bedrijven Ruud van der Vliet. Dat heeft de bank desgevraagd aan de WOS laten weten. Over de toekomst van Gerard van Hoeven, nu nog directeur Particulieren en Private Banking, is nog veel onduidelijk. Mogelijk wordt hij de nieuwe directievoorzitter.

Rabobank is hard bezig om de organisatie aan te passen aan de huidige tijd, waarbij steeds minder mensen gebruik maken van een fysiek gesprek bij de bank en mensen minder vaak contant geld opnemen. Zo zijn er de afgelopen jaren al diverse kantoren gesloten ('s-Gravenzande en Maasdijk) en kun je niet overal meer 'flappen tappen'. Ook voor bedrijven kan er het een en ander veranderen, zij kunnen te maken krijgen met andere accountmanagers.

Begin 2019 wordt er een team gevormd dat zich bezig gaat houden met de agrarische- en voedselsector. Dat team wordt gevormd door medewerkers van diverse Rabobank-vestigingen. Adviseurs blijven werken vanuit het kantoor in De Lier, maar een aantal ondersteunende taken wordt verplaatst naar Den Haag. Wat de veranderingen gaan betekenen voor het aantal werknemers in het hoofdkantoor aan de Leehove is nog niet precies duidelijk.