Archief
Politie Maassluis

Politie Maassluis

Politie zoekt getuigen beroving Merellaan

De politie in Maassluis zoekt getuigen van een beroving die op dinsdagmiddag 10 mei op de Merellaan heeft plaatsgevonden.

Het slachtoffer fietste die middag rond half drie over de Merellaan, toen een man van achteren haar tas uit de fietsmand pakte en wegfietste. De vrouw is daarna achter de dader aangereden. Hij fietste naar de Nachtegaallaan en sloeg vervolgens de Lijsterlaan in. Op de Lijsterlaan ging de verdachte een poortje in waardoor hij zich aan het zicht onttrok. Agenten hebben direct in de omgeving een onderzoek ingesteld, maar niemand aangetroffen.

De verdachte zou een blanke of licht getinte jongen zijn met een slank postuur, van ongeveer 12 tot 15 jaar oud. De dader reed op een zeer oude zwarte damesfiets.

De politie zoekt contact met mensen die op dinsdag 10 mei tussen 14.30 uur en 15.30 uur iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Merellaan of op een andere manier informatie hebben voor de politie. Er kan dan contact worden opgenomen via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Categorieen:
Maassluis 112