Zijlstra wint Westlandse Tennis Kampioenschappen

Niels Zijlstra uit Hoorn is zondag winnaar geworden van de Westlandse Tennis Kampioenschappen. De 37-jarige tennisser won het toernooi op het terrein van MLTV'90 in Monster in zowel het enkel- als dubbelspel.

Bij de mannen werden bij de hoofdnummers in het enkel- en dubbelspel een onderlinge competitie gespeeld. Hoekenees Amadatus Admiraal, vorige week nog tweede op de nationale jeugdkampioenschappen in de leeftijd 15- en 16-jarigen, behaalde ook in Monster zilver.

Zijlstra won het dubbelspel met Yorick Simonis. Het 's-Gravenzandse duo bestaande uit Sebastiaan Schijf en Reinier Luijkx werd tweede. De Barendrechtse Vivian Polak werd winnares bij het dames enkelspel. Zij versloeg Femke Verhaart uit Delft in de finale met 6-0 en 6-2.