Archief

Boelhuis Kastanjehof levert 6000 euro op

Het boelhuis in de oude Kastanjehof in Kwintsheul heeft vrijdagavond zo'n 6.000 euro opgeleverd. Dat laat penningmeester Rob Schraven desgevraagd aan WOS Media weten. Met het stoelenplan erbij komt de Stichting Kastanjehof nu uit op iets meer dan 10.000 euro.

Bezoekers konden bieden op verschillende spullen. Servies, airco's, schilderen, van alles ging weg. De spullen die niet werden verkocht, zijn naar de Sint Joseph Parochie in Wateringen gegaan. Die brengt ze naar Roemeniƫ. Scouting Kwintsheul neemt verder een houten tussenwand over.

Aan de overkant van de Kerkstraat is de nieuwe Kastanjehof gebouwd. Momenteel zijn werklui bezig met de verhuizing van het oude naar het nieuwe dorpshuis. Dat moet woensdag klaar zijn, want donderdag is de eerste bijeenkomst in het nieuwe pand.

De nieuwbouw van de Kastanjehof maakt deel uit van het nieuwe centrumplan in Kwintsheul. Na de verhuizing moet later deze maand begonnen worden met de sloop van de oude Kastanjehof, waarna de bouw van een nieuwe supermarkt kan beginnen.

Categorieen:
Wateringen Algemeen