Archief

Overzicht overige sporten: veel zeges regioploegen

Rugby

Ereklasse

The Hookers blijft in de gevarenzone in de stand van de ereklasse. De ploeg uit Hoek van Holland verloor opnieuw, dit keer het uitduel van RC t'Gooi met 12-10. The Hookers staat nu tiende.

Badminton



Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft zaterdag de eerste wedstrijd in het dubbelweekend verloren. In de eigen VELO-hal was BC Amersfoort te sterk met 3-5. De Wateringse landskampioen staat nu vierde, maar alle ploegen staan nog dichtbij elkaar.

Basketbal

Heren, eerste klasse rayon

Westland Stars blijft prima presteren en is nu (mede)-koploper. De Westlandse mannen versloegen zaterdagmiddag, na een zeer spannende slotfase, DAS met 58-56. De beslissende treffer viel pas enkele seconden voor het eindsignaal.

Dames, promotiedivisie

Ook de dames van Green Eagles doen het goed. De formatie uit Maassluis was zaterdagavond met 64-69 te sterk voor DAS. Green Eagles speelde een uitwedstrijd en staat nu na enkele gespeelde duels bovenaan.

Volleybal

Heren, tweede divisie C

VELO staat na twee gespeelde wedstrijden in de subtop. De Wateringers waren in eigen huis de meerdere over de Delftse studenten van Taurus: 3-1.

Heren, eerste klasse F

Monza speelde vrijdagavond een spannend duel tegen DEO. Uiteindelijk wonnen de Monsterse heren met 3-2.

Dames, promotiedivisie B

VELO blijft meedraaien in de top van deze klasse. De Wateringse dames hadden het wel moeilijk tegen VCS, maar wisten uiteindelijk wel met 3-2 te winnen.

Dames, tweede klasse K

Ook in deze klasse speelden de regioteams spannende wedstrijden. Het derde team van VELO won de uitbeurt met 2-3 van streekgenoot Monza, PQV Pijl Solutions verloor met dezelfde cijfers in Rijswijk van het plaatselijke Inter/Rijswijk 4.

Tafeltennis

Heren, tweede divisie groep D

Salamanders blijft uitstekend presteren in de voorjaarscompetitie. De Wateringse koploper won aan de Veenbes met 7-3 van Bit.nl.

Heren, derde divisie groep D

Ook het Monsterse Smash is koploper. De Westlanders vernederden in een uitduel het team van Stede Broec met maar liefst 9-1.

Waterpolo

Heren, derde klasse A bond

ZV Westland is prima van start gegaan in de nieuwe competitie. Het openingsduel werd zaterdagavond door de bewoners van de Glazen Stad met 6-7 gewonnen van ZPS.