Archief

WOS Alert: gestolen portemonnee en sieraden

In de nieuwe uitzending van WOS Alert zoekt de politie hulp bij het oplossen van diverse diefstallen. In het programma wordt bovendien het nieuwe politie-uniform toegelicht.

De eerste diefstal is via een bewakingscamera vastgelegd en gebeurde op 21 juni in het Kruidvat in de Molenstraat in Naaldwijk. Een dame loopt even weg van haar rollator, waardoor twee dieven de mogelijkheid zien om haar handtas en portemonnee uit het mandje te vissen. De tas vindt de vrouw terug in een rek, de portemonnee is weg.



De tweede diefstal vond ook plaats in Naaldwijk, dit keer op 9 juli. Een Lierse is aan het winkelen en merkt rond het middaguur dat haar portemonnee weg is. Met de pinpas blijkt door een vrouw geld te zijn opgenomen bij de Rabobank aan het Patijnenburg in Naaldwijk. De politie beschikt over beelden en hoopt, dat de dief in kwestie wordt herkend.

Tot slot worden er in deze aflevering van WOS Alert tal van sieraden getoond. Een inwoner van Den Hoorn had ze gevonden in een tas in de sloot die hij aan het uitbaggeren was. Wie claimt de eigenaar te zijn van de sieraden of wie in de andere zaken tips denkt te hebben, wordt gevraagd de politie te bellen op het nummer 070-4241500.

Overigens behandelt WOS vanaf het einde van dit jaar niet louter zaken uit Westland en Midden-Delfland. WOS Media sloot deze week een overeenkomst met de gemeente Maassluis, waardoor ook hulp van inwoners wordt ingeschakeld bij misdaden uit deze gemeente.