Archief

Landelijk jeugdvoetbal: VELO op promotiekoers

In de nacompetitie van het landelijk jeudgvoetbal zijn de A- en B-junioren van VELO doorgedrongen tot de tweede ronde.

De A-junioren proberen te promoveren naar de landelijke tweede divisie. ZSV A1 was in een tweeluik de tegenstander in de eerste ronde van de nacompetitie. VELO won twee keer met 2-1. In de tweede ronde is de A1 van OJC Rosmalen de tegenstander.

De B-junioren proberen eveneens promotie af te dwingen naar de landelijke tweede divisie. VELO wist in een tweeluik de B-junioren van Roda JC te verslaan. In Kerkrade wonnen de Limburgers met 4-3, maar in de return won VELO met een duidelijke 5-2. In de volgende ronde is UVS B1 de tegenstander.

De A-junioren van Excelsior Maassluis blijven ook komend seizoen actief in de landelijke tweede divisie. De tricolores verloren het eerste duel tegen de A2 van AFC met 3-2. De return eindigde in een gelijkspel: 1-1.

De A-junioren van FC 's-Gravenzande komen ook komend seizoen uit in de hoofdklasse. De fusieclub was over twee wedstrijden niet opgewassen tegen de A-junioren van DSO, die in de landelijke derde divisie uitkomen. Het eerste duel won FC 's-Gravenzande met 3-2, maar in de return bleek DSO met 2-0 te sterk.

Jeugdvoetbal Nacompetitie

AFC A2 - Excelsior Maassluis A1 1-1 (eerste wedstrijd 3-2)

Excelsior Maassluis A1 is uitgeschakeld voor promotie naar de landelijke 1e divisie

FC Gravenzande A1 - DSO A1 0-2 (eerste wedstrijd 2-3)

FC Gravenzande A1 is uitgeschakeld voor promotie naar de landelijke 4e divisie