Duindorp-MVV'27 wordt volgende week uitgespeeld

Het restant van de voetbalwedstrijd tussen Duindorp SV en MVV'27, die op 13 april jl. gestaakt werd, wordt woensdagavond 1 mei om 20.00 uur uitgespeeld. Scheidsrechter De Groot stopte de wedstrijd destijds in de tweede helft, omdat hij het commentaar van de Duindorpers meer dan zat was.

De resterende 23 minuten worden gestart in de situatie zoals de wedstrijd was ten tijde van de staking. Dit betekent dat de 0-1 voorsprong van de Maaslanders op het scorebord wordt gezet en de wedstrijd aanvangt met een scheidsrechtersbal bij de keeper van Duindorp. Het laatstgenoemde team begint de wedstrijd met tien man.

Inmiddels heeft de Haagse club een milde straf van vijftig euro opgelegd gekregen van de KNVB, waarmee akkoord is gegaan. Tegen de betrokken spelers heeft het bestuur van de zaterdagderdeklasser zelf maatregelen genomen.